Terug naar resultaten

Nieuw-Loosdrechtsedijk 7
1231 KL LOOSDRECHT

€ 1.195.000 k.k.

Omschrijving

Op een bewezen toplocatie, aan het begin van de Nieuw-Loosdrechtsedijk, bieden wij te koop aan dit royale, zeer solide gebouwde vrijstaande pand die gelegen is op een zeer ruim kavel.

Het object heeft altijd dienst gedaan als verdeelstation van de KPN en is ook in die hoedanigheid gebouwd. De huidige eigenaar heeft een gerenommeerd architectenbureau de opdracht gegeven om te onderzoeken wat mogelijk is met dit gemeentelijk monument.

De situatie van de impressie die is weergegeven is voorbesproken met de gemeente maar nog niet vergund. Het object bestaat momenteel uit 3 bouwlagen te weten: een souterrain, begane grond en een verdieping.

De combinatie van het gebruiksoppervlakte van 452 m² op een royaal perceel van 1424 m² maken dit pand uitstekend geschikt om te transformeren naar woonvilla danwel woon-/werkvilla die voldoet aan alle hedendaagse duurzaamheidswensen, afwerkingsniveau en noviteiten!

De oplevering kan plaatsvinden vanaf medio 2024, hierdoor heeft u nog ruim de tijd om uw plannen uit te werken en een juiste aannemer te vinden.

De winkels van Nieuw-Loosdrecht, voetbalclub HC & FC Victoria en hockeyclub HMHC zijn binnen 5 minuten per fiets bereikbaar. Ook de Loosdrechtse Plassen en het centrum van Hilversum zijn binnen handbereik.

We praten graag met u verder over de mogelijkheden van dit unieke object.
+ Meer omschrijving - Minder omschrijving

Kenmerken

Bouwjaar1956
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte453
Aantal kamers7
Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 1.195.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
Bouw vorm
Bouwjaar1956
Bouwvormbestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte453
Inhoud1607
Aantal kamers7
Slaapkamers5
Etages3
Tuin
TuinTuin rondom
Parking
Garage soortGeen garage
+ Meer kenmerken - Minder kenmerken

In de buurt

Wij kennen werkelijk iedere straat en elke hoek van Hilversum. Benieuwd wat een buurt je te bieden heeft? We kunnen je er alles over vertellen!