Terug naar resultaten

Stephensonlaan 10
1222 NW HILVERSUM

€ 275.000 k.k.

Omschrijving

In 2020 gerenoveerd 3-kamer appartement met balkon aan de voor- en achterzijde en 2 ruime bergingen met elektra. Het betreft een goed onderhouden appartement op de tweede woonlaag van het kleinschalige appartementencomplex en is intern geheel van het gas af! De woning is gelegen op loopafstand van het NS station Mediapark, diverse winkels waaronder een Jumbo en groenvoorzieningen. Dit appartement wordt aangeboden onder de “Koop Goedkoop” regeling van Dudok Wonen.

Indeling:
Entree, hal, toilet, moderne keuken met toegang tot het achtergelegen balkon over de gehele breedte op de avondzon(!), verzorgde woon-/eetkamer voorzien met balkon aan de voorzijde, ruime slaapkamer met toegang tot de badkamer voorzien van douche en wastafelmeubel, 2e slaapkamer met wasmachine/droger-aansluiting, elektrische boileropstelling en tevens toegang tot het achtergelegen balkon.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 74 m²;
- balkon totaal: 17 m²;
- twee bergingen met elektra (20 m² totaal);
- modern en fraai onderhouden appartement op loopafstand van de winkels!;
- vernieuwde automatische meterkast met 10 groepen;
- servicekosten € 212,- p/mnd (excl. stookkosten à € 113,- p/mnd)
- verhuren is niet toegestaan, het appartement is bestemd voor eigen bewoning.

Dit leuke appartement wordt aangeboden met de “KOOP GOEDKOOP” regeling” van Dudok Wonen. Hierbij wordt de grond niet verkocht maar door Dudok Wonen in erfpacht uitgegeven met een afbouwende kortingsregeling. De canon (grondhuur) bij dit appartement bedraagt € 166,67,- per maand , maar dit bedrag wordt pas in het 11e jaar volledig betaald. De korting op de canon is het eerste kalenderjaar 100% (gratis dus). Het 2e jaar bedraagt de korting 90%, het 3e jaar 80%, etc. De betaalde canon is (net als hypotheekrente) fiscaal aftrekbaar. Bij doorverkoop begint de nieuwe koper weer met een korting van 100%.
+ Meer omschrijving - Minder omschrijving

Kenmerken

Bouwjaar1956
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte74
Aantal kamers3
Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 275.000 Kosten koper
excl. € 212,00 servicekosten
Aanvaardingin overleg
Bouw vorm
Bouwjaar1956
Bouwvormbestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte74
Inhoud245
Aantal kamers3
Slaapkamers2
Etages1
Tuin
TuinGeen tuin
Aantal bergingen2
Parking
Garage soortGeen garage
+ Meer kenmerken - Minder kenmerken

In de buurt

Wij kennen werkelijk iedere straat en elke hoek van Hilversum. Benieuwd wat een buurt je te bieden heeft? We kunnen je er alles over vertellen!