Terug naar resultaten

Vaartweg 51 B
1211 JE HILVERSUM

€ 900.000 k.k.

Omschrijving

Comfortabel en groen wonen in een kleinschalig hofje? Dat kan ik één van de twee fraaie villa’s in De Tuin van Pretoria. Het kleinschalige project vormt zich rond een geborgen en gemoedelijk hofje. Een heerlijke plek om te wonen. Het bestaande groen zorgt gelijk voor een warme sfeer.

Via de oprijlaan bereikt u het private hof, een veilige plek om te genieten en te leven en voor de kinderen om samen te spelen. Het perceel is ruim bemeten en de tuin ligt heerlijk op het zuiden. Het perceel biedt alle ruimte om zowel van de zon als van de schaduw te kunnen genieten. Naast de privé tuin is er gezamenlijk groen en zijn er naast een grote garage, twee privé parkeerplaatsen aanwezig. De ruime en beschermde gelegen kavel is een unicum in de binnenstad.

De Tuin van Pretoria is bijzonder mooi wonen en dat in hart van Hilversum. Het statige ontwerp van de twee villa’s voegt zich tussen de statige bebouwing van monument Villa Pretoria, villapark Boomberg en de baksteenarchitectuur van de industriële panden in de naaste omgeving. Door een eigentijdse interpretatie van de vormentaal en ambachtelijkheid van het einde van de jaren twintig van de vorige eeuw, integreren ze op een unieke manier zeer goed in de omgeving.

De woning is zeer compleet, heeft een hoog afwerkingsniveau en biedt volop uitbreidingsmogelijkheden. Overal is aan gedacht! Daarnaast ervaart u puur woongenot door een laag energieverbruik, all-electric, 21 zonnepanelen en een energieneutrale woning.

Privé tuin is 330 m², daarnaast wordt u tezamen met het buurperceel eigenaar van het mandelige gebied (oprijlaan, groen en parkeerplaatsen) van totaal ca 436m².

Begane grond:
- circa 176 m² gebruiksoppervlakte
- speelse erker in de woonkamer
- zowel in de keuken als in de woonkamer openslaande deuren naar de tuin
- vloerverwarming
- riante tuin rondom

Eerste verdieping:
- ruime badkamer met inloopdouche en ligbad
- 3 ruime slaapkamers
- hoogwaardige afwerking badkamer met Villeroy en Boch sanitair en Grohe kranen
- separaat toilet

Tweede verdieping:
- 2 slaapkamers of werkkamer
- tweede badkamer
- lichte ruimten door dakkapellen en dakramen
- technische ruimte voor wasmachine, droger en installaties
+ Meer omschrijving - Minder omschrijving

Kenmerken

Bouwjaar2020
Bouwvormnieuwbouw
Woonoppervlakte176
Aantal kamers6
Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 900.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
Bouw vorm
Bouwjaar2020
Bouwvormnieuwbouw
Indeling
Woonoppervlakte176
Inhoud610
Aantal kamers6
Slaapkamers5
Etages3
Tuin
TuinTuin rondom
Parking
Garage soortVrijstaand steen
+ Meer kenmerken - Minder kenmerken

In de buurt

Wij kennen werkelijk iedere straat en elke hoek van Hilversum. Benieuwd wat een buurt je te bieden heeft? We kunnen je er alles over vertellen!