Terug naar resultaten

Erve Knorr, huurappartementen
1213 KB Loosdrecht

op aanvraag

Omschrijving

Unieke kans!

Op de grens van Loosdrecht en Hilversum-Zuid in een recent opgeleverde woontoren zijn NOG ENKELE 2- en 3-kamerappartementen TE HUUR, woonoppervlakte tussen de 72 m² en 115 m².
U dient nog zelf de vloer-/wandafwerking en stoffering zorg te dragen.
De huurprijzen bedragen respectievelijk € 900,-, € 1.000,-, € 1.250,- en € 1.400,- per maand exclusief € 60,- servicekosten.

Bel gerust voor het actuele aanbod en informatie over de inschrijfprocedure en het maken van een afspraak. Let op! Om in aanmerking te komen voor een van deze appartementen een inkomensnorm; voor 1 persoon geldt inkomensnorm van ca. 48x de kale huurprijs bruto per jaar, waarbij het tweede inkomen voor 75% meegerekend mag worden.

Indeling 2-kamerappartement type C1.5 (72 m²):
entree, ruime hal met meterkast, bergkast met c.v.-ketel, toilet met fontein, bergkast met aansluiting wasapparatuur, badkamer met douche en wastafel, slaapkamer, ruime woonkamer met open keuken en deur naar balkon.
Huurprijs € 900,- per maand exclusief servicekosten € 60,-.

Indeling 3-kamerappartement type C1.4:
entree, hal met kast, stookruimte met aansluiting wasapparatuur, badkamer met douche en wastafel, toilet met fontein, 2 in grootte variërende slaapkamers, vierkante woonkamer met deur naar balkon en open keuken met apparatuur.
Huurprijs van € 1.000,- tot € 1.250,- per maand exclusief servicekosten € 60,-

Indeling 3-kamerappartement type C1.3:
entree, hal, kast en stookkast met c.v-ketel en aansluiting wasapparatuur, badkamer met douche en wastafel, toilet met fontein, 2 in grootte variërende slaapkamers, woonkamer met open keuken en deur naar balkon.
Huurprijs 1.250,- per maand exclusief servicekosten € 60,-

Indeling 3-kamerappartement type C1.2
entree, hal met kast en waskast met c.v.-ketel en aansluiting wasapparatuur, slaapkamer, toilet met fontein, badkamer met wastafel en douche, 2e slaapkamer en woonkamer met open keuken met apparatuur en balkon.
Huurprijs € 1.000,- tot € 1.250,- per maand exclusief servicekosten € 60,-

Indeling 3-kamerappartement type C1.1
entree, hal met kast en waskast met c.v.-ketel en aansluiting wasapparatuur, slaapkamer, toilet met fontein, badkamer met wastafel en douche, 2e slaapkamer en woonkamer met open keuken met apparatuur en balkon.
Huurprijs € 1.000,- tot € 1.250,- per maand exclusief servicekosten € 60,-

Indien u in aanmerking wenst te komen voor de huurwoningen dan ontvangen wij graag uw inschrijving. Voor het inschrijven ontvangen wij graag het ingevulde inschrijfformulier en de benodigde documenten (op te vragen via ons kantoor). Op pagina 2 van het inschrijfformulier kunt u de benodigde documenten terug lezen. Bij het aanleveren van een volledig dossier kunt u een optie toegewezen krijgen.

+ Meer omschrijving - Minder omschrijving

Kenmerken

Overdracht
StatusVerhuurd
Prijsprijs op aanvraag
+ Meer kenmerken - Minder kenmerken

In de buurt

Wij kennen werkelijk iedere straat en elke hoek van Hilversum. Benieuwd wat een buurt je te bieden heeft? We kunnen je er alles over vertellen!