Terug naar resultaten

Erve Knorr
1231 KB Loosdrecht

€ 500.000 v.o.n.
tot € 640.000 v.o.n.

Omschrijving

Nieuwbouw in het Gooi? Dit is uw kans!

Aan de rand van Nieuw-Loosdrecht, tegen het geliefde Hilversum-Zuid, wordt op het voormalig Knorr terrein nieuwbouwproject Erve Knorr gerealiseerd. Dit sfeervolle project bestaat uit 16 rijwoningen (type Veld), 24 twee-onder-één kap woningen (type Brink A en B) en één vrijstaande woning (type Park).

De woningen kenmerken zich door de aangebouwde garages, parkeergelegenheid voor twee auto's op eigen terrein, de ruime tuinen, standaard dakkapel en de verrassende indelingen. Toch heeft elke woning zijn eigen persoonlijkheid en uitstraling! Opties als een extra dakkapel of een uitbouw behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Erve Knorr biedt u een sfeervolle en compleet huis met drie slaapkamers en multi functionele zolder. De badkamers worden geleverd met fraai sanitair en tegelwerk. Klinkende merken die daarbij horen zijn Villeroy & Boch, Hansgrohe en Mosa. De woningtypes Brink worden voorzien van twee PV-panelen, type Park krijgt zes PV-panelen

+ Meer omschrijving - Minder omschrijving

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijsvanaf € 500.000
tot € 640.000 Vrij op naam
+ Meer kenmerken - Minder kenmerken

In de buurt

Wij kennen werkelijk iedere straat en elke hoek van Hilversum. Benieuwd wat een buurt je te bieden heeft? We kunnen je er alles over vertellen!