Terug naar resultaten

Laapersveld
1213 Hilversum

op aanvraag

Omschrijving

Hilversum is niet voor niets een van de populairste woonplaatsen van Nederland. Dit prachtige populaire villadorp biedt alles wat het leven aangenaam maakt. Profiteer daarom nu van de mogelijkheden die het kleinschalige en exclusieve nieuwbouwproject Laapersveld biedt. Dit fraaie project is gelegen in het prachtige Hilversum-Zuid, nabij Stadspark Laapersveld.
 
Hier verrijzen tien statige twee-onder-één-kapwoningen in jaren dertig stijl, een vrijstaand geschakelde woning en 19 ruime rij- en hoekwoningen met ruime tuin. Nieuwbouw op hoog niveau, maar voor een zeer aantrekkelijke prijs. De woningen zijn prachtig gesitueerd op mooie ruime kavels. De ligging is perfect; binnen vier minuten zit u op de snelweg, NS Station Sportpark ligt op steenworp afstand en u kunt lopend naar het centrum van Hilversum.

Hilversum heeft als stad een duidelijke architectuursignatuur die teruggrijpt naar de jaren dertig van de vorige eeuw. Reden voor ons om het plan daarbij aan te laten sluiten. De woningen zijn zo ontworpen dat de stijlkenmerken uit die tijd duidelijk zichtbaar zijn, maar met een eigentijdse interpretatie. De eenheid tussen de architectuur, de openbare ruimte en de stedenbouwkundige opzet heeft geresulteerd in een aangename woonbuurt die iets moois toevoegt aan de stad.

+ Meer omschrijving - Minder omschrijving

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijsprijs op aanvraag
+ Meer kenmerken - Minder kenmerken

In de buurt

Wij kennen werkelijk iedere straat en elke hoek van Hilversum. Benieuwd wat een buurt je te bieden heeft? We kunnen je er alles over vertellen!