Terug naar resultaten

Park de Boschrand
1213 VX Hilversum

€ 965.000 v.o.n.
tot € 1.065.000 v.o.n.

Omschrijving

De rijke Amsterdamse kooplieden uit de Gouden eeuw wisten het al, het is goed toeven in het Gooi, daarom lieten velen prachtige landhuizen in de Gooische natuur bouwen om de drukke stad te kunnen ontvluchten. Op een van deze fraaie locaties waar vroeger zo’n schitterend landhuis stond, worden nu 7 eigentijdse woningen in een klassiek jasje gebouwd. Het terrein waar Park de Boschrand wordt gerealiseerd is niet alleen bijzonder om zijn ligging, maar ook door de grote cultuur historische vijver. Het totale park van ca. 11.000 m² zal in 7 zeer royale kavels worden gesplitst. Een gezamenlijke oprit leidt langs de vijver naar de individuele villa’s welke allen beschikken over eigen parkeergelegenheid en een volwaardig bijgebouw of garage. Het vrijstaande landhuis beschikt over een prive? oprit. Er zullen 4 verschillende typen woningen gebouwd worden, 1 vrijstaand landhuis en 6 half- vrijstaande villa’s welke ontworpen zijn door het gerenommeerde bureau EVE architecten.

Prijzen vanaf € 965.000,-.

Locatie:

Een prachtig geaccidenteerd terrein vormt de basis voor het kleinschalige en exclusieve nieuwbouwproject “Park de Boschrand”, gelegen nabij de uitvalswegen en op fietsafstand van station Sportpark alsmede Hilversum CS welke een intercity verbinding heeft met Amsterdam en Schiphol en waarvandaan je in 16 minuten op Utrecht CS bent.

Woningen:

Er zijn drie verschillende typen half vrijstaande villa’s: type Eik, type Kastanje en type Beuk en een vrijstaande villa type Plataan. De villa’s variëren in grootte van ca 190 m² voor de tweekappers tot ruim 325 m² voor de vrijstaande villa. Ze staan op zeer ruime percelen van ca 800 m² tot ruim 1100 m² voor de tweekappers. De vrijstaande villa heeft een kavel van wel 2700 m². Daarnaast bevindt zich de historische vijver die mandelig zal worden.

De woningen zijn allen verschillend met een duidelijke link naar het historische karakter van de omgeving. Zowel de ontwerper van het park, Odin landschapsarchitecten als de architect, EVE architecten, hebben dit schitterend ontworpen als een geheel. Door de centrale ligging van de grote cultuur historische vijver en de zeer royale percelen zal het wonen in Park de Boschrand een heerlijke beleving zijn. Door de gemeenschappelijke entree van het Park is veiligheid hier nadrukkelijk aanwezig!

+ Meer omschrijving - Minder omschrijving

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijsvanaf € 965.000
tot € 1.065.000 Vrij op naam
+ Meer kenmerken - Minder kenmerken

In de buurt

Wij kennen werkelijk iedere straat en elke hoek van Hilversum. Benieuwd wat een buurt je te bieden heeft? We kunnen je er alles over vertellen!