Terug naar resultaten

Plein 14
1221 CD Hilversum

op aanvraag

Omschrijving

Een buurtje om van te houden.

Plein14
Waar vind je nog betaalbare nieuwbouwwoningen in Hilversum? In Hilversum-Oost, op loopafstand van Anna’s Hoeve. Een gebied in beweging. Plein14 is een kleinschalige ontwikkeling van 14 woningen, gelegen aan de Raafstraat achter de voormalige gemeentewerf, gesitueerd aan een pleintje. De glazen pui aan de voorzijde van de woning zorgt voor een bijzonder lichte woning en zicht op ‘t pleintje, wat door de bewoners samen ingericht kan gaan worden. In de woning zijn er volop keuzes te maken, zonder meerwerk! Verderop in deze brochure vind je daar meer informatie over. En ben je op zoek naar iemand die je fi nancieel kan adviseren? Ook daar is aan gedacht.

Locatie en bereikbaarheid
De woningen in project Plein14 liggen zeer gunstig ten opzichte van diverse snelwegen, maar ook op vijf minuten fietsen van zowel Station Hilversum als Hilversum Sportpark. Voor de dagelijkse boodschappen biedt het gevarieerde winkelaanbod in de Van Riebeeckgalerij alle mogelijkheden, terwijl je ook zo op de Groest staat. En laten we de nabijheid van het natuur- en recreatiepark Anna’s Hoeve vooral niet vergeten. Volop voorzieningen dus voor iedereen.

+ Meer omschrijving - Minder omschrijving

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijsprijs op aanvraag
+ Meer kenmerken - Minder kenmerken

In de buurt

Wij kennen werkelijk iedere straat en elke hoek van Hilversum. Benieuwd wat een buurt je te bieden heeft? We kunnen je er alles over vertellen!