Terug naar resultaten

Project Park de Boschrand
1214VR Hilversum

€ 1.205.000 v.o.n.
tot € 1.245.000 v.o.n.

Omschrijving

Project Park de Boschrand
De rijke Amsterdamse kooplieden uit de Gouden eeuw wisten het al, het is goed toeven in het Gooi, daarom lieten velen prachtige landhuizen in de Gooische natuur bouwen om de drukke stad te kunnen ontvluchten. Op een van deze fraaie locaties waar vroeger zo’n schitterend landhuis stond, worden nu 6 eigentijdse woningen in een klassiek jasje gebouwd.

Het terrein waar het kleinschalige en exclusieve nieuwbouwproject “Park de Boschrand” wordt gerealiseerd is niet alleen bijzonder om zijn ligging, maar ook door de grote cultuur historische vijver. Het totale park van ca. 11.000 m² zal in 7 zeer royale kavels worden gesplitst. Een gezamenlijke toegangsweg leidt naar de individuele villa’s welke allen beschikken over eigen parkeergelegenheid.

Er zullen 4 verschillende typen woningen gebouwd worden, 1 vrijstaand landhuis (reeds verkocht) en 6 half- vrijstaande villa’s welke ontworpen zijn door het gerenommeerde bureau EVE architecten.

Locatie:
Een prachtig geaccidenteerd terrein vormt de basis voor “Park de Boschrand”, gelegen nabij de uitvalswegen en op fietsafstand van station Sportpark alsmede Hilversum CS welke een intercity verbinding heeft met Amsterdam en Schiphol en Utrecht CS.

Woningen:
Er zijn drie verschillende typen half vrijstaande villa’s: type A1 en A2, type B1 en B2 en type C1 en C2. De villa’s variëren in grootte van ca. 195 m² tot 201 m2. Ze staan op zeer ruime percelen van ca. 800 m² tot ruim 1100 m² voor de tweekappers.

De toegangsweg is mandelig voor de 6 half vrijstaande villa’s. De op het terrein aanwezige historische vijver is mandelig voor de direct aangrenzende kavels.

De woningen zijn allen verschillend met een duidelijke link naar het historische karakter van de omgeving. Zowel de ontwerper van het park, Odin landschapsarchitecten als de architect, EVE architecten, hebben dit schitterend ontworpen als een geheel. Door de centrale ligging van de grote cultuur historische vijver en de zeer royale percelen zal het wonen in Park de Boschrand een heerlijke beleving zijn. Door de gemeenschappelijke entree van het Park is veiligheid hier nadrukkelijk aanwezig!

+ Meer omschrijving - Minder omschrijving

Kenmerken

Bouwvormnieuwbouw
Overdracht
StatusVerkocht
Prijsvanaf € 1.205.000
tot € 1.245.000 vrij op naam
Bouw vorm
Bouwvormnieuwbouw
+ Meer kenmerken - Minder kenmerken

In de buurt

Wij kennen werkelijk iedere straat en elke hoek van Hilversum. Benieuwd wat een buurt je te bieden heeft? We kunnen je er alles over vertellen!