Terug naar resultaten

Uphill Wonen Baarn
3744 Baarn

€ 249.500 v.o.n.
tot € 575.000 v.o.n.

Omschrijving

Op de classy locatie van voormalig Landgoed Hoogwolde in Baarn, direct naast het station en op loopafstand van het gezellige centrum, worden drie kantoorgebouwen getransformeerd tot drie losse woongebouwen met 74 appartementen. 14 bel-etage woningen en 2 stadswoningen.

Het woningaanbod in UpHill bestaat uit appartementen, bel-etage woningen en stadswoningen, verspreid over de drie gebouwen van het plan. De afzonderlijke woningtypes variëren in oppervlakte, soort buitenruimte, aantal slaapkamers en de ligging in het gebouw. De prijzen liggen tussen € 225.000,- en € 550.000,- V.O.N.

Niet alleen de gebouwen worden getransformeerd, maar ook het terrein erom heen. Die krijgt een groene, parkachtige setting met bloemrijk grasland en wandelpaden. Dit is niet alleen fijn voor de toekomstige bewoners, maar ook voor andere bewoners zoals vogels, vlinders, bijen en andere insecten.
Hier kan je straks dus ook heerlijk buiten vertoeven en je buren ontmoeten.

UpHill Baarn is dus heel circulair! Het oude gebouw krijgt een nieuw leven en materialen worden opnieuw gebruikt bij de upgrade. Daarnaast woon je gasloos dankzij all electric installaties en het gebruik van PV panelen met een energielabel A. Het station is vlakbij; je kunt je dus duurzaam verplaatsen. Het parkeren wordt half verhard zodat regenwater makkelijk weg kan. Ook wordt bestaand groen gespaard, versterkt en verrijkt voor extra biodiversiteit.

+ Meer omschrijving - Minder omschrijving

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijsvanaf € 249.500
tot € 575.000 vrij op naam
+ Meer kenmerken - Minder kenmerken

In de buurt

Wij kennen werkelijk iedere straat en elke hoek van Hilversum. Benieuwd wat een buurt je te bieden heeft? We kunnen je er alles over vertellen!