Terug naar resultaten

Villa Industria
1221 EN Hilversum

op aanvraag

Omschrijving

Een bijzonder project met een tailor-made aanpak. Dat is wat wij in Villa Industria voor ogen hebben. De doelstelling van deze fase is het in gesprek komen met mogelijk geïnteresseerden voor de koop woningen en appartementen in het project. Wat zijn uw woonwensen? Er is reeds een vastgesteld Voorlopig Ontwerp maar welke suggesties of wensen hebben de kandidaat-kopers? Een andere indeling, een standaard uitbouw, een grotere badkamer? Wij willen luisteren naar u en met deze informatie de puntjes op de i zetten. Een samenwerking waarbij er reeds een duidelijke visie van de ontwikkelaar ligt met betrekking tot stedenbouw, architectuur en plattegronden.

Tussen het historische centrum en het groene buitengebied van Hilversum ligt de nieuwe wijk Villa Industria. De nieuwe woonwijk Villa Industria ligt in de Driftbuurt, ten oosten van het centrum van Hilversum, en is omsloten door de Jan van der Heijdenstraat, Gashouder en Oude spoorbaan. De nieuwe woonwijk bevindt zich in een bestaand woongebied met ruim voldoende voorzieningen (supermarkt, zwembad, sporthal, scholen) en met het centrum en het NS-station Hilversum op loopafstand.

+ Meer omschrijving - Minder omschrijving

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijsprijs op aanvraag
+ Meer kenmerken - Minder kenmerken

In de buurt

Wij kennen werkelijk iedere straat en elke hoek van Hilversum. Benieuwd wat een buurt je te bieden heeft? We kunnen je er alles over vertellen!