Terug naar resultaten

Wonen in Lucent
1221 CD Hilversum

€ 470.000 v.o.n.
tot € 635.000 v.o.n.

Omschrijving

Het project met 41 statige herenhuizen van Lucent ligt centraal op een aantrekkelijke locatie om te werken en te wonen in Hilversum. Het binnenterrein van het project wordt een parkachtig gebied waar kleine appartementsgebouwen worden gebouwd. Onder het park is een parkeergarage die bij het kantoor van De Alliantie hoort. Daarbij geeft de prachtige parkomgeving voldoende ruimte om heerlijk te recreëren.

De herenhuizen op Lucent zijn te herkennen aan hun grootse en statige karakter. Maar ook in de leefruimtes stellen de vierkante meters allesbehalve teleur. Hier kun jij met gemak al jouw woondromen waarmaken!

De luxe van wonen op drie, of vier verdiepingen – dat ervaar je gegarandeerd in deze woningen. Van uitgebreid dineren op de begane grond en loungen op de eerste verdieping tot wassen, slapen en werken op beide top floors. Dankzij het grootse karakter van de woningen woon je op geheel eigen wijze. Zo zijn er tal van mogelijkheden en vindt ieder in het gezin hier met gemak zijn of haar plekje. Bovendien grenst er een ruime achtertuin aan de woningen, waardoor je ook buiten geniet.

+ Meer omschrijving - Minder omschrijving

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijsvanaf € 470.000
tot € 635.000 Vrij op naam
+ Meer kenmerken - Minder kenmerken

In de buurt

Wij kennen werkelijk iedere straat en elke hoek van Hilversum. Benieuwd wat een buurt je te bieden heeft? We kunnen je er alles over vertellen!