Terug naar resultaten

Bergweg 8
1217 SC HILVERSUM

€ 495.000 k.k.

Omschrijving

Op fraaie locatie midden in de populaire wijk ‘Boomberg’ bieden wij dit bouwperceel (397m²) aan met een te amoveren houten woonhuis. De achterzijde van het perceel grenst aan de monumentale Peerlkamplaan en is gelegen op korte afstand van voorzieningen zoals het veelzijdige centrum van Hilversum, openbaar vervoer en de uitvalswegen naar Amsterdam en Utrecht.

Via de achtergelegen Peerlkamplaan heeft men direct toegang tot het uitgestrekte natuurgebied rondom het Corversbos.

Momenteel is het perceel bebouwd met een in zeer slechte staat verkerend (houten) woonhuis.

De bouwvoorschriften welke voortkomen uit het vigerende bestemmingsplan ‘Noordwestelijk Villagebied’ zijn via ons kantoor te verkrijgen. Volgens het bestemmingsplan is de bouwvlek circa 113 m² en is gelegen in het als beschermd stads-/dorpsgezicht aangewezen Noordwestelijk Villagebied.

Voor het hoofdgebouw geldt: De maximale goothoogte bedraagt 3 meter en de maximale nokhoogte bedraagt 6 meter.

Voor de bouw van een woonhuis is een omgevingsvergunning (en sloopvergunning) benodigd. Een omgevingsvergunning zal worden getoetst aan het bestemmingsplan en het bouwbesluit. Het bouwplan zal verder aan de geldende welstandscriteria moeten voldoen.

Aan bovenstaande aanbieding kunnen (ondanks dat deze met de meeste zorg zijn samengesteld) geen rechten worden ontleend. Aanvullende informatie is via ons kantoor verkrijgbaar via 035-6252070.

Kortom, een zeer goede kans om de realisatie van uw eigen woonwensen in een gewilde woonomgeving dicht bij alle voorzieningen te realiseren.
+ Meer omschrijving - Minder omschrijving

Kenmerken

Bouwvormniet van toepassing
Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 495.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
Bouw vorm
Bouwvormniet van toepassing
Tuin
TuinGeen tuin
Parking
Garage soortGeen garage
+ Meer kenmerken - Minder kenmerken

In de buurt

Wij kennen werkelijk iedere straat en elke hoek van Hilversum. Benieuwd wat een buurt je te bieden heeft? We kunnen je er alles over vertellen!