Terug naar resultaten

Brinklaan 271
1404 GH BUSSUM

€ 189.500 k.k.

Omschrijving

Ideaal starters-appartement!
Op de eerste verdieping van het gebouw gelegen 2-kamer-appartement (Koop-Goedkoop) met balkon op het Westen (avondzon!) gelegen en berging in de onderbouw. Het appartement is uitstekend gelegen t.o.v. de dagelijkse boodschappen, openbaar vervoer, bos en hei, alsmede uitvalswegen.

Indeling: Entree / tochtportaal met ruime kast, hal met separaat toilet met fonteintje, badkamer met douche, wastafel en aansluiting wasapparatuur, ruime slaapkamer aan galerijzijde. Lichte woon- / eetkamer met deur naar balkon en doorloop naar woonkeuken met ruimte voor eettafel, L-vormige moderne keuken voorzien van apparatuur. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer.

KOOP GOEDKOOP
Deze woning wordt zonder grond aangeboden. Deze woning is betaalbaar doordat de grond niet gekocht maar gehuurd wordt, tegen een aanzienlijke korting. De grondhuur bij deze woning bedraagt thans circa € 116,- per maand maar dit bedrag wordt pas in het 11e jaar volledig betaald. De korting op de grondhuur is het eerste kalenderjaar 100%. Het tweede jaar bedraagt de korting 90%, het derde jaar 80%, etc. Met andere woorden u betaalt in het eerste (kalender-) jaar dus geen erfpachtscanon, gezien de nieuwe eigenaar weer met 100% korting begint. De betaalde grondhuur (canon) is fiscaal aftrekbaar. Indien u deze woning koopt, heeft u niet alleen lagere maandlasten vanwege de aantrekkelijke Koop Goedkoop regeling, maar ook geen aflosverplichting op het grondgedeelte!

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak 60 m²;
- Balkon 4 m²
- Berging 5 m²;
- Voorzien van dubbele beglazing;
- Verwarming middels blokverwarming;
- De servicekosten bedragen € 198,04 per maand (exclusief voorschot stookkosten € 43,94)
+ Meer omschrijving - Minder omschrijving

Kenmerken

Bouwjaar1976
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte60
Aantal kamers2
Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 189.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
Bouw vorm
Bouwjaar1976
Bouwvormbestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte60
Inhoud192
Aantal kamers2
Slaapkamers1
Etages1
Tuin
TuinGeen tuin
Aantal bergingen1
Parking
Garage soortGeen garage
+ Meer kenmerken - Minder kenmerken

In de buurt

Wij kennen werkelijk iedere straat en elke hoek van Hilversum. Benieuwd wat een buurt je te bieden heeft? We kunnen je er alles over vertellen!