Terug naar resultaten

Lavendelplein 13
1214 GG HILVERSUM

€ 350.000 k.k.

Omschrijving

In Hilversum Zuid gelegen sfeervolle hoekwoning met 3 slaapkamers, ruime zolder en riante achtertuin. Zowel voor als achter is de bebouwing op afstand waardoor er vrij uitzicht is.

De woning is gebouwd onder de architectuur van Dudok. De grote schoorsteen, het hoekraam van de voorkamer op de eerste verdieping en het poortje richting de achtertuin zijn typische Dudok kenmerken in dit huis. De ramen met roeden en typische groene voordeur zijn typerend voor meerdere woningen. De woning is dan ook gelegen in een bescherm stads- en- dorpsgezicht.

De woning wordt aangeboden onder de Koop-Goedkoopconstructie waarbij u de grond in erfpacht afneemt. Onderaan deze tekst vindt u hier meer uitleg over. Alleen nog dit kalender jaar bestaat de mogelijkheid (nadat u eigenaar bent geworden) om de grond te kopen. Dit is op een nadere op zichzelf staande transactie tussen u en de verpachter.

De woning is gelegen op een sfeervolle locatie nabij de Gijsbrecht van Amstelstraat met een speeltuin voor de deur, de Hoorneboegse heide om de hoek en de uitvalswegen in de directe nabijheid. De winkels bevinden zich op enkele minuten loopafstand en diverse lagere- en-middelbare scholen zijn op 5 minuten loop of fietsafstand. De woning biedt vele mogelijkheden maar dient aangepast te worden naar de eisen en wensen van deze tijd.

Indeling:
Entree, hal met meterkast, natte ruimte met toilet en douche, keuken voorzien van vaatwasser, inductie kookplaat afzuigkap en deur naar de ruime achtertuin, lichte woon-/eetkamer welke is voorzien van een houten vloer.

Verdieping: Overloop met kabinet, wastafel, bergschotten, 2 inbouwkasten, dakraam en 3 slaapkamers variërend in grootte.

2e Verdieping: bereikbaar middels vaste trap bereikt u een ruime en naar wens in te delen
zolderetage met 3 Velux dakramen en mooie hoge nok met balken in het zicht.

De diepe achtertuin met achterom is voorzien van een ruime stenen schuur, een houten tuinhuis en een kleine stenen schuurtje aan het huis vast met daarin de CV ketel deze zou kunnen dienen als bijkeuken, washok of worden uitgebouwd tot een badkamer.

Koop Goedkoopwoningen zijn betaalbaar doordat de grond niet gekocht maar in erfpacht wordt uitgegeven tegen een aanzienlijke korting.

De canon (grondhuur) bij deze woning betaalt u een bedrag aan canon per maand, maar dit bedrag wordt pas in het 11e jaar volledig betaald. De korting op de canon is in het jaar van koop 100% (gratis dus). Het 2e kalenderjaar bedraagt de korting 90%, het 3e kalenderjaar 80% etc. De betaalde canon is fiscaal aftrekbaar.

Bij doorverkoop begint de nieuwe koper weer met een korting van 100%.
De huidige canon is nog op basis van 5% rente over de grondwaarde. Na verkoop zal voor de nieuwe eigenaar een percentage van 3,5% gaan gelden en daarmee komt de maandelijkse uit op een bedrag van € 207,46.
+ Meer omschrijving - Minder omschrijving

Kenmerken

Bouwjaar1925
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte99
Aantal kamers5
Overdracht
StatusOnder bod
Prijs€ 350.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
Bouw vorm
Bouwjaar1925
Bouwvormbestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte99
Inhoud356
Aantal kamers5
Slaapkamers4
Etages3
Tuin
TuinAchtertuin, Voortuin, Zijtuin
Hoofdtuin200
Hoofdtuin oppervlakte200
Hoofdtuin positieOost
Aantal bergingen1
Parking
Garage soortGeen garage
+ Meer kenmerken - Minder kenmerken

In de buurt

Wij kennen werkelijk iedere straat en elke hoek van Hilversum. Benieuwd wat een buurt je te bieden heeft? We kunnen je er alles over vertellen!