Terug naar resultaten

Villapark Gooilanden
1211 Hilversum

op aanvraag

Omschrijving

Rust en kwaliteit van het leven dichtbij de stad.

Een buitenverblijf op eigen grond in het Gooi is meestal onbetaalbaar, maar dat geldt niet voor Gooilanden. Gooilanden ligt op een unieke, groene locatie op de grens van Hilversum en Loosdrecht. Het is een oase van rust, omgeven door oude bomen, weelderige tuinen en prachtig aangelegde waterpartijen. Gooilanden ligt tegen Hilversum aan; in 20 tot 30 minuten staat u in hartje Utrecht of in het centrum van Amsterdam.

De kavels op Gooilanden zijn voor Gooise begrippen groot, liggen volop in het groen en de terrassen zijn zo gesitueerd dat u altijd kunt genieten van de zon. De bestemming van Gooilanden is recreatief en er staat al een aantal woningen die gebouwd zijn rond 2010. De nieuw te bouwen buitenverblijven worden zeer luxe en zijn voor de verhuur. U kunt hierbij kiezen voor een huurgarantie. Er is ook een aantal kavels waarvoor geen verhuurplicht geldt en u uw buitenverblijf zelf kunt vormgeven.

+ Meer omschrijving - Minder omschrijving

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijsprijs op aanvraag
+ Meer kenmerken - Minder kenmerken

In de buurt

Wij kennen werkelijk iedere straat en elke hoek van Hilversum. Benieuwd wat een buurt je te bieden heeft? We kunnen je er alles over vertellen!