Terug naar resultaten

Wilgenwold
1349 Almere

op aanvraag

Omschrijving

Wilgenwold is geïnspireerd op het idee om duurzaam en landelijk in de Randstad te kunnen leven. In Wilgenwold woon je groen, sociaal, ruim en gezond. Hier teel je je eigen groente en fruit, wandel je door de wilgenlaantjes tussen de kavels en geniet je van de slingerende sloot. Wilgenwold is het wijkje van de toekomst: er is geen gas- of rioolaansluiting, jouw woning draait grotendeels op zonne-energie en in plaats van een rioolaansluiting wordt jouw afvalwater op een natuurlijke manier gezuiverd door een riet- en wilgenfilter. Hier ken je je buren, maar heb je ook je privacy in je prachtige energieneutrale woning. Jij krijgt de sleutel van je huis. Het groen, de weg en het water: alles hebben we al voor je aangelegd, behalve je eigen tuin.

Wilgenwold is in alle opzichten een uniek project, gericht op de meest duurzame manier van leven, in combinatie met zeer innovatieve woningen van Sustainer Homes in een uniek gebied. Centraal gelegen ten opzichte van Amsterdam, het Gooi en Lelystad. Allen binnen 30 minuten te bereiken. Wilgenwold is genieten van de rust en het groen van het platteland en gebruik kunnen maken van de voorzieningen van de nabij gelegen steden.

+ Meer omschrijving - Minder omschrijving

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijsprijs op aanvraag
+ Meer kenmerken - Minder kenmerken

In de buurt

Wij kennen werkelijk iedere straat en elke hoek van Hilversum. Benieuwd wat een buurt je te bieden heeft? We kunnen je er alles over vertellen!